Grote collectie haarstukjes

Heeft u last van dunner wordend haar? U bent niet de enige, want dunner wordend haar bij vrouwen komt vaker voor dan u denkt. Het haar kan onder andere dunner worden door Alopecia, chemische behandelingen, styling met verhitte apparaten, stress of medicatie. Maar het haar wordt bij vrouwen ook vaak dunner door hormonale veranderingen zoals in de overgang.

Ons doel is een vrouw weer vrouw laten voelen en wij kunnen u daarmee helpen doormiddel van ons uitgebreide assortiment haarstukjes voor dames met verschillende bevestigingsmogelijkheden op het haar of op de hoofdhuid. Van synthetisch tot een echt haarstuk. Wij adviseren u graag welk haarstuk het meest geschikt is voor u.

Contact opnemen

Wat is een haarstukje?

Een haarstukje is een kunstmatige haardos. Er kunnen hiermee gedeeltes van het hoofd bedekt worden bij mannen of vrouwen die last hebben van dunner wordend haar of overmatig haaruitval. Op deze manier kan het haar meer volume en een voller aanzicht gegeven worden en camoufleert het kalende plekken. Naast syntetisch haar kan er ook echt haar worden gebruikt. Haarstukjes die gemaakt zijn van echt haar zien er over het algemeen iets natuurlijker uit. Een haarstukje kan handgemaakt (geknoopt) worden of machinaal geproduceerd, hierdoor kunnen de prijzen van haarstukjes nogal verschillen.

Beschadigt een haarstukje het eigen haar?

Een haarstukje zorgt niet voor beschadiging van het eigen haar. De haargroei wordt door het dragen van een haarstukje namelijk niet nadelig beïnvloed. Het is wel belangrijk dat het haarstukje op de juiste manier wordt bevestigd en dat de juiste producten worden gebruikt.

Hoe wordt een haarstukje bevestigd?

Haarstukjes kunnen op verschillende manieren bevestigd worden. Elke bevestigingsmethode is erop gericht dat het haarstuk stevig vastzit en niet wegwaait of van het hoofd valt. Permanente bevestiging is een uitkomst als iemand niet steeds met het haarstuk bezig wilt zijn. Naast permanent kan het haarstukje ook flexibel worden bevestigd. Bij deze methode kan iemand zelf het haarstukje bevestigen en verwijderen. Daarmee kan iemand zelf bepalen wanneer het haarstukje gedragen wordt. Flexibele bevestiging gebeurt met speciale kammetjes die aan het eigen haar worden bevestigd.

Hoe lang gaat een haarstukje mee?

De levensduur hangt af van de manier waarop het haarstukje wordt verzorgd en hoe er met het haarstukje om wordt gegaan. Haarstukjes die gemaakt zijn van echt haar gaan vaak wat langer mee dan haarstukjes van synthetische materialen. Vaak wordt een haarstukje jaarlijks vervangen.