Professionele haarwerken

We hebben jou liever door een andere reden als klant, maar mocht je last hebben van haarverlies, dan ben je bij onze salon met een ruim aanbod haarwerken in Friesland in goede handen. Wij bieden een uitgebreide collectie in professionele haarwerken, echt haar haarwerken en synthetische haarwerken, maar ook in losse haarstukjes.

Wat de oorzaak van jouw haaruitval ook is, wij begrijpen dat het kan zorgen voor onzekerheid. Daarom nemen wij ruim de tijd voor jou om te luisteren naar jouw wensen en behoeftes, en zoeken we samen naar het juiste haarwerk voor jou. Mocht het toch zijn dat jouw perfecte haarwerk er niet tussen zit? Dan is het mogelijk om een haarwerk op maat te laten maken.

Contact opnemen

Haarwerken in Friesland op maat

Soms zit het perfecte haarwerk er nog niet tussen en heeft het haarwerk specifieke aanpassingen nodig om een nog mooier resultaat te behalen. Op maat gemaakte haarwerken in Friesland zijn bij Berino Care ook mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan de kleur en lengte van een haarwerk, maar ook uit wat voor soort haar je haarwerk bestaat. Wil je een haarwerk met slag, krul of stijlhaar? Ook de knooprichting, het model, de haardichtheid, knoopdichtheid en bevestigingsmogelijkheden kunnen naar wens gemaakt worden.

Er zijn veel verschillende haarsoorten mogelijk in een haarwerk. Van diverse echt haar soorten tot Cyber haar, ieder met zijn eigen kenmerken die kunnen aansluiten bij jouw wensen. Een haarwerk van echt haar wordt, zoals het al zegt, gemaakt van echt haar. Een haarwerk gemaakt van echt haar voelt dan ook alsof het je eigen haar is. Een voordeel van een haarwerk van echt haar is dan ook dat je het haarwerk kan behandelen en stijlen zoals je ben je eigen haar gewend was. Wel zijn er, zoals bij elk haarwerk, speciale verzorgingsproducten nodig om het haarwerk te onderhouden.

Cyber haar is kunsthaar dat een duurzame vezel bevat. Deze duurzame vezel zorgt voor een hoge kwaliteit haarwerk met vele voordelen. Zo is een haarwerk van cyber haar erg sterk en heel goed bestand tegen hitte. Dat maakt dat het haarwerk zeer geschikt in verschillende situaties. Zo is het geen enkel probleem om met een haarwerk van cyberhaar te douchen, zwemmen, sporten of een bezoek te brengen aan een sauna. Daarnaast zorgt de duurzame vezels ervoor dat een haarwerk van cyber haar een langere levensduur heeft dan andere haarwerken. Gemiddeld gaat een haarwerk van cyber haar 1 tot 2 jaar mee. Ook heeft cyber haar een natuurlijke uitstaling, verkleurt het haar door de vezel niet en voelt cyber haar nagenoeg als echt haar.

Er zijn dus veel mogelijkheden als het gaat om haarwerken in Friesland! Maatwerk wordt speciaal op basis van jouw wensen gemaakt, daarom heeft het een langere levertijd. Het begint met het maken van de basis waarop later het haar zal worden geknoopt. Met de verfijnde technieken van tegenwoordig is het mogelijk om een (nagenoeg) onzichtbaar haarwerk te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden voor u zijn.

Haarstukjes

Het is niet altijd nodig om een haarwerk te dragen om haaruitval of dunner wordend haar te maskeren. Wij hebben naast haarwerken ook een uitgebreide collectie haarstukjes met verschillende bevestigingsmogelijkheden op het haar of op de hoofdhuid. Je leest meer over de mogelijkheden van haarstukjes.

Haarstukjes

Meer weten over haarwerken in Friesland?

Wat de oorzaak van jouw haaruitval ook is, wij begrijpen dat je je wellicht onzeker en kwetsbaar voelt. Daarom vinden wij het belangrijk dat je alvast kennis maakt met onze specialisten van Berino Care. Zodat jij je bij ons op je gemakt voelt en jezelf durf te zijn. Wil je meer informatie over haarwerken in Friesland of wil je een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Wendy Westerhof
Wendy Westerhof
03/05/2022
Na Corona te hebben gehad in December enorme last van haaruitval. Door een prima advies van Bertina de eigenaresse van de zaak enorm goed geholpen. Er werd op microscopisch niveau gekeken naar mijn hoofdhuid en haar en aan de hand daarvan werd er een behandel plan gemaakt met producten van Medicuticals. Deze producten zijn geschikt voor speciale behandelingen waaronder ook extreme haaruitval. Inmiddels is de haaruitval gestopt en hoop ik dat mijn dikke bos weer terug komt. Ik blijf voorlopig deze producten wel gebruiken.
Kirsten Grobben
Kirsten Grobben
16/02/2022
Kom al jaren bij dit pracht bedrijf. Lief,vriendelijk en zeer deskundig personeel. Alles wat je nodig heb onder één dak.Of je nu komt voor een haar behandeling,gezichtsbehandeling,nagelbehandeling het is allemaal aan te bevelen.Kwaliteit is top.Zeer ontspannende beleving.Alles klopt met elkaar.
Emma Maalder
Emma Maalder
15/02/2022
Geweldige ervaring, alle tijd een aandacht, prachtig resultaat!
Femke Bouwer
Femke Bouwer
01/02/2022
Je wordt als een gast helemaal verwend. Super service.
Jolanda Hienekamp
Jolanda Hienekamp
23/01/2022
In 1 woord; super! Een zeer deskundig team van lieve dames die je altijd stralend weer de deur uit laten gaan. Na een operatie kreeg ik last van haar uitval maar dankzij Berino altijd er netjes en verzorgd bij gelopen, in het begin een haarstuk en nu de extensions. Hierin altijd deskundig advies gekregen en is er keer op keer gezocht naar een passende oplossing, ook om mijn eigen haar weer gezond en vitaal te krijgen. Ook een aantal keer bij de schoonheidsspecialiste geweest, ook hier goede adviezen en tips meegekregen en bovendien een heerlijk verwen momentje! Je voelt je meteen weer helemaal mens. Voor mij nooit meer een andere salon!
Doetie Beijert
Doetie Beijert
09/12/2021
Begin dit jaar ontzettend veel last van schilfers, haaruitval en jeuk. Van de huisarts recept gehad, vervolgens dermatoloog bezocht die weer iets anders voorschreef... niets hielp 🙁 M'n kapster heeft mij getipt over Berino in Grou. Vervolgens een afspraak gemaakt. Na een analyse van m'n hoofdhuid is er een 5 stappen gemaakt met producten van Mediceuticals. Na 2 weken gebruik was er wonder gebeurd ! Hoofdhuid was nagenoeg schoon en nu na een half jaar zijn al m'n hoofdhuidproblemen voorbij en heb ik mijn "eigen" bos haar terug. Natuurlijk gebruik ik nu alleen nog de producten van Mediceuticals. Bertina natuurlijk nog enorm bedankt voor de professionele en vriendelijke behandeling *TOP*
Eva Falke
Eva Falke
25/08/2021
Ik ging langs voor een borstprothese. Ontzettend prettig geholpen, ik kan het iedereen aanbevelen (eh die een borstprothese nodig heeft hè, anders wordt het zo druk in je bh 😉).
Suzanne Dijkstra
Suzanne Dijkstra
22/05/2021
Bij elk bezoek wordt je warm verwelkomd door een top team. Ze weten zich perfect te verdiepen in de klant.