Haarwerken

Heb je last van (overmatig) haaruitval of dunner wordend haar? Wat de oorzaak van jouw haaruitval ook is, wij begrijpen dat het kan zorgen voor onzekerheid. En dat is zonde, maar vooral onnodig. Met haarwerken en haarstukjes is namelijk veel mogelijk! Berino Care levert alle soorten haarwerken en maathaarwerken. Van synthetisch- tot echt haar, zowel machinaal als handgeknoopt. Wij luisteren naar jouw wensen en behoeftes, en gaan samen met jou op zoek naar het haarwerk of haarstukje die het beste bij jou past. Mocht het toch zijn dat jouw perfecte haarwerk er niet tussen zit? Dan is het mogelijk om een haarwerk op maat te laten maken.

Wist je dat Berino Care is verkozen tot de beste haarwerksalon van Nederland? Daar zijn wij met onze Friese nuchterheid erg trots op.

Lees meer over haarwerkenContact opnemen

Haarwerken na chemotherapie

Wij hopen natuurlijk dat wij jou niet door deze reden als klant krijgen. Mocht je toch getroffen worden door deze nare ziekte, willen wij ervoor zorgen dat jij je zelfverzekerd en vrouwelijk blijft voelen. Wij luisteren naar jouw behoeften en nemen wij ruim de tijd voor jou om het juiste haarwerk voor jou te vinden. Mocht jouw perfecte haarwerk er niet tussen zitten, is er de mogelijkheid om een haarwerk op maat te laten maken. Ook hebben wij andere hoofdbedekking zoals sjaals of mutsjes.

Lees meer over haarwerken na chemotherapieContact opnemen

 

Wat Berino Care uniek maakt is dat wij 7 dagen in de week voor jou klaar staan. Je kunt ons altijd bellen en wij zorgen ervoor dat wij jou zo snel mogelijk kunnen helpen. Indien nodig komen wij bij jou thuis of in het ziekenhuis langs. Ook bieden wij unieke nazorg: mensen die een haarwerk van ons dragen ten gevolge van chemotherapie, komen vaak één keer in de maand om het haarwerk te laten wassen en worden heerlijk in de watten gelegd. Aan deze nazorg zijn geen kosten verbonden.

Haarstukjes

Het is niet altijd nodig om een haarwerk te dragen om haaruitval of dunner wordend haar te maskeren. Wij hebben naast haarwerken ook haarstukjes met verschillende bevestigingsmogelijkheden op het haar of op de hoofdhuid. Met een haarstukje kunnen gedeeltes van het hoofd bedekt worden. Op deze manier kunnen kalende plekken gecamoufleerd worden, kan het haar meer volume krijgen en kan er een voller aangezicht gegeven worden.

Lees meer over haarstukjesContact opnemen

Onze specialisten van Berino Care

Wat de oorzaak van jouw haaruitval ook is, wij begrijpen dat je je wellicht onzeker en kwetsbaar voelt. Daarom vinden wij het belangrijk dat je alvast kennis maakt met onze specialisten van Berino Care. Zodat jij je bij ons op je gemakt voelt en jezelf durf te zijn. Het is onze missie om een vrouw ten alle tijden vrouw te laten voelen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanmeten van haarwerken en haarstukjes, begeleiden je persoonlijk en geven altijd een eerlijk advies. Lees hier meer over Berino Care.

Wendy Westerhof
Wendy Westerhof
03/05/2022
Na Corona te hebben gehad in December enorme last van haaruitval. Door een prima advies van Bertina de eigenaresse van de zaak enorm goed geholpen. Er werd op microscopisch niveau gekeken naar mijn hoofdhuid en haar en aan de hand daarvan werd er een behandel plan gemaakt met producten van Medicuticals. Deze producten zijn geschikt voor speciale behandelingen waaronder ook extreme haaruitval. Inmiddels is de haaruitval gestopt en hoop ik dat mijn dikke bos weer terug komt. Ik blijf voorlopig deze producten wel gebruiken.
Kirsten Grobben
Kirsten Grobben
16/02/2022
Kom al jaren bij dit pracht bedrijf. Lief,vriendelijk en zeer deskundig personeel. Alles wat je nodig heb onder één dak.Of je nu komt voor een haar behandeling,gezichtsbehandeling,nagelbehandeling het is allemaal aan te bevelen.Kwaliteit is top.Zeer ontspannende beleving.Alles klopt met elkaar.
Emma Maalder
Emma Maalder
15/02/2022
Geweldige ervaring, alle tijd een aandacht, prachtig resultaat!
Femke Bouwer
Femke Bouwer
01/02/2022
Je wordt als een gast helemaal verwend. Super service.
Jolanda Hienekamp
Jolanda Hienekamp
23/01/2022
In 1 woord; super! Een zeer deskundig team van lieve dames die je altijd stralend weer de deur uit laten gaan. Na een operatie kreeg ik last van haar uitval maar dankzij Berino altijd er netjes en verzorgd bij gelopen, in het begin een haarstuk en nu de extensions. Hierin altijd deskundig advies gekregen en is er keer op keer gezocht naar een passende oplossing, ook om mijn eigen haar weer gezond en vitaal te krijgen. Ook een aantal keer bij de schoonheidsspecialiste geweest, ook hier goede adviezen en tips meegekregen en bovendien een heerlijk verwen momentje! Je voelt je meteen weer helemaal mens. Voor mij nooit meer een andere salon!
Doetie Beijert
Doetie Beijert
09/12/2021
Begin dit jaar ontzettend veel last van schilfers, haaruitval en jeuk. Van de huisarts recept gehad, vervolgens dermatoloog bezocht die weer iets anders voorschreef... niets hielp 🙁 M'n kapster heeft mij getipt over Berino in Grou. Vervolgens een afspraak gemaakt. Na een analyse van m'n hoofdhuid is er een 5 stappen gemaakt met producten van Mediceuticals. Na 2 weken gebruik was er wonder gebeurd ! Hoofdhuid was nagenoeg schoon en nu na een half jaar zijn al m'n hoofdhuidproblemen voorbij en heb ik mijn "eigen" bos haar terug. Natuurlijk gebruik ik nu alleen nog de producten van Mediceuticals. Bertina natuurlijk nog enorm bedankt voor de professionele en vriendelijke behandeling *TOP*
Eva Falke
Eva Falke
25/08/2021
Ik ging langs voor een borstprothese. Ontzettend prettig geholpen, ik kan het iedereen aanbevelen (eh die een borstprothese nodig heeft hè, anders wordt het zo druk in je bh 😉).
Suzanne Dijkstra
Suzanne Dijkstra
22/05/2021
Bij elk bezoek wordt je warm verwelkomd door een top team. Ze weten zich perfect te verdiepen in de klant.