Gespecialiseerd in het plaatsen van hairextensions

Bij Berino Care werken wij met verschillende merken extensions die hun eigen voordelen hebben. Wilt u graag weten wat er mogelijk is met onze extensions, hoe u lengte of volume hiermee kunt creëren en wat de kosten hiervan zijn? Dan kunt u het beste een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek zodat we uw haar kunnen bekijken en wat er nodig is om uw wens te realiseren. Het is niet mogelijk om via de mail of telefoon een prijsindicatie te geven omdat elk haar weer anders is.

Contact opnemen

Hairtalk hairextensions

Met Hairtalk extensions kun je je eigen haar verlengen, volume geven of mooie kleuraccenten.

Waarom Hairtalk:

  • Het Hairtalk Extension systeem is een haarvriendelijk systeem waarmee in 45 tot 60 minuten een complete haarverlenging en/of –verdikking kan worden ingezet.
  • Meer lengte, meer volume en schitterende kleureffecten.
  • Bij het inzetten van Hairtalk wordt geen gebruik gemaakt van apparatuur óf hitte óf chemicaliën die het haar kunnen beschadigen.
  • Hairtalk wordt pijnloos bevestigd en biedt een optimaal draagcomfort. Onschadelijke, hypoallergene tapebevestiging die per keer 6 tot 8 weken kunnen worden gedragen.
  • Hairtalk Extensions zijn herbruikbaar en dus voordelig in het gebruik. Ze gaan 8 tot 12 maanden mee.
  • Dunste en lichtst mogelijke inzetbasis, voor de meest onzichtbare haarverlenging en/of – verdikking.
  • Ongeëvenaarde haarkwaliteit voor maandenlang mooi en zijdezacht haar dat zijn massa, glans en levendigheid behoudt.
  • Veelzijdige kleurencombinaties zonder extra kosten.
  • Een geweldig kapsel in een handomdraai. Van een korte coupe naar lange lokken. Of van dun naar dik haar. Hairtalk creëert een verpletterende, individuele uitstraling voor elke vrouw bij ieder haartype.
  • Hairtalk wordt alleen aangeboden door gecertificeerde professionals die elke keer weer een perfecte kwaliteit garanderen.

Plaatsen en te herplaatsen
De tape extensions zijn eenvoudig en snel te plaatsen en herplaatsbaar. Bij een goede verzorging blijven ze 6 tot 8 weken in het haar zitten.

Verzorging van de Hairtalk extensions thuis
De verzorging van tape extensions is anders als die van hairextensions. Bij tape extensions gebruikt u shampoo of conditioner alleen in de punten van het haar. U mag het haar ook nooit nat borstelen.

Greath Lengths hairextensions

Greath Lengths zijn losse extensions van 100% natuurhaar die we kunnen plaatsen voor verlenging of opvulling voor meer volume deze worden geplaatst door de Ultrasonic 5000. Deze machine is voorzien van een speciale tang die werkt op ultrasone vibraties. Deze trillingen maken de keratine soepel, zodat door een plooi- of rolbeweging de extensions aan het eigen haar worden vastgemaakt. Een mijlpaal in de geschiedenis van de systemen voor haartoevoeging. Great Lengths verlegt de grenzen verder dan de traditionele systemen. Koud toegepast, nauwkeurig, duurzaam, kortom: revolutionair, maar vooral: veilig en snel.
Door de gebruikte spitstechnologie, die ontworpen is om de haartoevoeging er zo natuurlijk mogelijk te laten uitzien, is de toepassingstechniek al net zo geslaagd als de kwaliteit van de haren. De Ultrasonic 5000 is een exclusief toestel, dat onvergelijkbare voordelen biedt voor de kapperssector: het is met name volledig veilig voor de klant.De koude toepassing biedt de mogelijkheid om de aanhechtingspunten van de extensies egaal, klein en fijn te maken. Maar tegelijk zijn ze praktisch gezien ook volledig onzichtbaar, aangenaam om te dragen en perfect in de haren van de klant geïntegreerd.

Balmain Double Hair

Double Hair is een herbruikbaar verlengsysteem gemaakt van 100% natuurlijk haar. Elke strip bevat 3 lagen haar waardoor er direct volume en lengte wordt gecreëerd. De Double Hair applicatie wordt geplaatst d.m.v. ringetjes waardoor het comfortabel te dragen is.

Herplaatsen Double Hair

Wij geven het advies om de Double Hair om de 6 tot 8 weken door ons te laten omhoog plaatsen.

Wendy Westerhof
Wendy Westerhof
03/05/2022
Na Corona te hebben gehad in December enorme last van haaruitval. Door een prima advies van Bertina de eigenaresse van de zaak enorm goed geholpen. Er werd op microscopisch niveau gekeken naar mijn hoofdhuid en haar en aan de hand daarvan werd er een behandel plan gemaakt met producten van Medicuticals. Deze producten zijn geschikt voor speciale behandelingen waaronder ook extreme haaruitval. Inmiddels is de haaruitval gestopt en hoop ik dat mijn dikke bos weer terug komt. Ik blijf voorlopig deze producten wel gebruiken.
Kirsten Grobben
Kirsten Grobben
16/02/2022
Kom al jaren bij dit pracht bedrijf. Lief,vriendelijk en zeer deskundig personeel. Alles wat je nodig heb onder één dak.Of je nu komt voor een haar behandeling,gezichtsbehandeling,nagelbehandeling het is allemaal aan te bevelen.Kwaliteit is top.Zeer ontspannende beleving.Alles klopt met elkaar.
Emma Maalder
Emma Maalder
15/02/2022
Geweldige ervaring, alle tijd een aandacht, prachtig resultaat!
Femke Bouwer
Femke Bouwer
01/02/2022
Je wordt als een gast helemaal verwend. Super service.
Jolanda Hienekamp
Jolanda Hienekamp
23/01/2022
In 1 woord; super! Een zeer deskundig team van lieve dames die je altijd stralend weer de deur uit laten gaan. Na een operatie kreeg ik last van haar uitval maar dankzij Berino altijd er netjes en verzorgd bij gelopen, in het begin een haarstuk en nu de extensions. Hierin altijd deskundig advies gekregen en is er keer op keer gezocht naar een passende oplossing, ook om mijn eigen haar weer gezond en vitaal te krijgen. Ook een aantal keer bij de schoonheidsspecialiste geweest, ook hier goede adviezen en tips meegekregen en bovendien een heerlijk verwen momentje! Je voelt je meteen weer helemaal mens. Voor mij nooit meer een andere salon!
Doetie Beijert
Doetie Beijert
09/12/2021
Begin dit jaar ontzettend veel last van schilfers, haaruitval en jeuk. Van de huisarts recept gehad, vervolgens dermatoloog bezocht die weer iets anders voorschreef... niets hielp 🙁 M'n kapster heeft mij getipt over Berino in Grou. Vervolgens een afspraak gemaakt. Na een analyse van m'n hoofdhuid is er een 5 stappen gemaakt met producten van Mediceuticals. Na 2 weken gebruik was er wonder gebeurd ! Hoofdhuid was nagenoeg schoon en nu na een half jaar zijn al m'n hoofdhuidproblemen voorbij en heb ik mijn "eigen" bos haar terug. Natuurlijk gebruik ik nu alleen nog de producten van Mediceuticals. Bertina natuurlijk nog enorm bedankt voor de professionele en vriendelijke behandeling *TOP*
Eva Falke
Eva Falke
25/08/2021
Ik ging langs voor een borstprothese. Ontzettend prettig geholpen, ik kan het iedereen aanbevelen (eh die een borstprothese nodig heeft hè, anders wordt het zo druk in je bh 😉).
Suzanne Dijkstra
Suzanne Dijkstra
22/05/2021
Bij elk bezoek wordt je warm verwelkomd door een top team. Ze weten zich perfect te verdiepen in de klant.