Gevoelige huid door chemotherapie, bestraling of intensieve medicatie

Bestralingen, chemotherapie of intensieve medicatie drogen de huid uit en maken de huid wordt vaak overgevoelig. De huid kan schilferig worden of geïrriteerd. In sommige gevallen kan de huid ook gaan jeuken. Er gebeurt dus veel met uw huid.

Bij ons in de salon bieden wij een totaal concept, wij vinden het ontzettend belangrijk dat u er tijdens een chemokuur of het ondergaan van zware bestraling goed en verzorgd uitziet. Daarnaast is het belangrijk om de huid met de juiste producten te verzorgen zodat u minder last heeft van een geïrriteerde huid. Wij kunnen u helpen tijdens deze heftige periode, bij aanschaf van een haarwerk krijgt u van ons namelijk een bon om kennis te maken voor een intake met onze medical Skin Care specialist voor een unieke gezichtsbehandeling.

Wij werken met de producten van IK Skin perfection. Bij de ontwikkeling van IK Skin Perfection is de natuurlijke conditie en flora van de huid het uitgangspunt.

Contact opnemen
berino-huid
berino-natural

Wij kiezen bewust. Daarom bieden we niet alleen producten aan om de huid preventief gezond te maken of te houden, maar bieden we ook een gezichtsbehandeling aan, speciaal afgestemd op uw huid.

Een gezichtbehandeling waarin de Medical reflex massage centraal staat, versterkt het immuunsysteem, activeerd de spieren en zenuwen, doorbloeding op de huid word gestimuleerd, zorgt voor een gezonde uitstraling en u voelt zich fitter en uitgerust.

Wij zullen er alles aan doen om je huid zo comfortabel mogelijk te maken tijdens je behandeling

Wij zeggen altijd:
Zorg kan niet zonder beauty.
Voel je goed – voel je mooi – en je herstel zal iets gemakkelijker gaan.

Huidverzorging bij chemotherapie, intensieve medicatie en bestraling

De Silky Organic Recover Box, speciaal ontwikkeld om te gebruiken voor, tijdens en na een chemobehandeling, intensieve medicatie en zélfs bestraling.

Wij kiezen bewust om stoffen te mijden die de behandeling kunnen verstoren of de huid kunnen beschadigen. Denk aan metalen bijvoorbeeld zink – of hormoonontregelende stoffen als fyto-oestrogenen uit bijvoorbeeld Aloë Vera.

De unieke geformuleerde producten zorgen dat de pH waarde van de huid (5,5) en de huidflora in optimale balans komen. Ze voorkomen hiermee uitdroging en irritatie. Ook worden de slechte bacteriën gedood en de goede bacteriën krijgen de ruimte. Het is dus belangrijk om de pH-waarde in balans te houden. Hoe hoger de pH-waarde des te droger, doffer en sneller geïrriteerd de huid is. En dat wil je bij chemotherapie en bestraling juist voorkomen.

Bij de ontwikkeling van de Medical Collection is er gekeken naar de strikte voorwaarden waaraan deze producten moeten voldoen. Alle producten zijn voorzien van het NO-label, dus bevatten geen huidonvriendelijke stoffen zoals parabenen, sulfaten, minerale oliën, geur- en kleurstoffen.

Contact opnemen
recover-box
Wendy Westerhof
Wendy Westerhof
03/05/2022
Na Corona te hebben gehad in December enorme last van haaruitval. Door een prima advies van Bertina de eigenaresse van de zaak enorm goed geholpen. Er werd op microscopisch niveau gekeken naar mijn hoofdhuid en haar en aan de hand daarvan werd er een behandel plan gemaakt met producten van Medicuticals. Deze producten zijn geschikt voor speciale behandelingen waaronder ook extreme haaruitval. Inmiddels is de haaruitval gestopt en hoop ik dat mijn dikke bos weer terug komt. Ik blijf voorlopig deze producten wel gebruiken.
Kirsten Grobben
Kirsten Grobben
16/02/2022
Kom al jaren bij dit pracht bedrijf. Lief,vriendelijk en zeer deskundig personeel. Alles wat je nodig heb onder één dak.Of je nu komt voor een haar behandeling,gezichtsbehandeling,nagelbehandeling het is allemaal aan te bevelen.Kwaliteit is top.Zeer ontspannende beleving.Alles klopt met elkaar.
Emma Maalder
Emma Maalder
15/02/2022
Geweldige ervaring, alle tijd een aandacht, prachtig resultaat!
Femke Bouwer
Femke Bouwer
01/02/2022
Je wordt als een gast helemaal verwend. Super service.
Jolanda Hienekamp
Jolanda Hienekamp
23/01/2022
In 1 woord; super! Een zeer deskundig team van lieve dames die je altijd stralend weer de deur uit laten gaan. Na een operatie kreeg ik last van haar uitval maar dankzij Berino altijd er netjes en verzorgd bij gelopen, in het begin een haarstuk en nu de extensions. Hierin altijd deskundig advies gekregen en is er keer op keer gezocht naar een passende oplossing, ook om mijn eigen haar weer gezond en vitaal te krijgen. Ook een aantal keer bij de schoonheidsspecialiste geweest, ook hier goede adviezen en tips meegekregen en bovendien een heerlijk verwen momentje! Je voelt je meteen weer helemaal mens. Voor mij nooit meer een andere salon!
Doetie Beijert
Doetie Beijert
09/12/2021
Begin dit jaar ontzettend veel last van schilfers, haaruitval en jeuk. Van de huisarts recept gehad, vervolgens dermatoloog bezocht die weer iets anders voorschreef... niets hielp 🙁 M'n kapster heeft mij getipt over Berino in Grou. Vervolgens een afspraak gemaakt. Na een analyse van m'n hoofdhuid is er een 5 stappen gemaakt met producten van Mediceuticals. Na 2 weken gebruik was er wonder gebeurd ! Hoofdhuid was nagenoeg schoon en nu na een half jaar zijn al m'n hoofdhuidproblemen voorbij en heb ik mijn "eigen" bos haar terug. Natuurlijk gebruik ik nu alleen nog de producten van Mediceuticals. Bertina natuurlijk nog enorm bedankt voor de professionele en vriendelijke behandeling *TOP*
Eva Falke
Eva Falke
25/08/2021
Ik ging langs voor een borstprothese. Ontzettend prettig geholpen, ik kan het iedereen aanbevelen (eh die een borstprothese nodig heeft hè, anders wordt het zo druk in je bh 😉).
Suzanne Dijkstra
Suzanne Dijkstra
22/05/2021
Bij elk bezoek wordt je warm verwelkomd door een top team. Ze weten zich perfect te verdiepen in de klant.